Zakelijk

Ook voor de zakelijke markt staan wij 24 uur per dag / 7 dagen per week klaar. Niet alleen voor de particuliere sector maar ook voor de zakelijke markt zijn onze deskundige medewerkers inzetbaar. Zo leveren wij momenteel onze diensten aan zorginstellingen, diverse bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden.

Door preventie en het bouwen van een sterke band met onze klant zorgen wij voor een optimale samenwerking. Preventie zorgt ervoor dat u zich kosten en hinder bespaart voor reparaties door ontstane problemen. Maar wij staan uiteraard ook voor (spoed) reperaties altijd voor u klaar.

Onze vakkundige medewerkers maken gebruik van de geavanceerde en technisch uitstekende apparatuur. Zo kunnen wij zorgen voor afdoende preventieve maatregelen en adequate, snelle en efficiƫnte oplossingen voor ontstane problemen en uitdagingen.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor een samenwerking met ABC Rioolservice Haagladen zijn uitgebreid. Van preventie, aanleg, detectie tot (spoed) reparaties. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar en staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u hoe wij voor uw bedrijf, instelling of organisatie een oplossing en samenwerking op maat kunnen bieden.

Bel voor meer informatie en het maken van een vrijblijvende afspraak: 070-3689067. Of neem direct contact met ons op.