Is uw riool verstopt?

Wij staan altijd voor u klaar voor deskundig advies en voor het leveren van snelle en adequate oplossingen voor uw verstoppingen. Bel voor advies van een van onze deskundige medewerkers 070-3689067. ABC Rioolservice Haagladen staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week, tegen de scherpste tarieven!

Uw riool ontstoppen / reparaties

ABC Rioolservice Haaglanden zorgt ervoor dat op snelle en vakkundige wijze van uw riool verstopping af bent. Onze vakkundige medewerkers reparen en/of ontstoppen uw riool snel en tegen scherpe tarieven. Voor spoedreparaties en het met spoed verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken op ons spoednummer: 06-53648297.

Verstoppingen voorkomen?

Een verstopte riolering kan veel ergernis en hinder veroorzaken. Wilt u een verstopt riool voorkomen, dan kunt u bij ABC Rioolservice Haaglanden terecht voor preventief rioolonderhoud. Onze vakkundige medewerkers signaleren en verhelpen toekomstige riool verstoppingen en andere gerelateerde problemen vroegtijdig, snel en efficiƫnt. Ook voor rioleringen (en afvoer) die niet door ABC Rioolservice Haaglanden is aangelegd kunt u bij ons terecht. Bel voor advies en het maken van een afspraak: 070-3689067.