Afvoer ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw afvoer kunt u terecht bij ABC Rioolservice Haaglanden. Met vakkundige medewerkers en professionele apparatuur ontstoppen wij uw afvoer snel en efficiƫnt. Het probleem in uw afvoer weten wij snel te traceren en wij bieden u altijd een gepaste en snelle oplossing voor het ontstoppen van uw afvoer. Dit tegen scherpe tarieven. Bel voor meer informatie 070-3689067.

Uw afvoer is verstopt. Wat nu?

Een verstopte afvoer kan diverse oorzaken hebben. Dit kan worden veroorzaakt door verouderde inrichting van uw leidingstelsel welke niet is berekend op uw verbruik, etensresten, WC-papier of een van de vele andere uiteenlopende oorzaken. Wat de oorzaak ook is van uw afvoerverstopping, ABC Rioolservice biedt u altijd een adequate en snelle oplossing!

Zelf proberen?

Als het u niet lukt uw afvoer te ontstoppen met een ploemper (gootsteen ontstopper) kunt u er ook voor kiezen gebruik te maken van vloeibare chemische ontstopper (verkrijgbaar in de supermarkt) of soda en wat azijn in uw afvoer door te spoelen. Indien u gebruik maakt van ontstoppingsmiddel raden wij u aan altijd de bijsluiter en het etiket goed door te lezen. Dergelijke middelen kunnen agressieve reageren en werken niet in elke situatie even goed. Wilt u een snelle oplossing voor uw verstopping? ABC Rioolservice Haaglanden staat u graag bij met deskundig advies en efficiƫnte en snelle oplossingen voor uw probleem. Onze vakkundige medewerkers bieden u een snelle en adequate oplossing tegen de scherpste tarieven.

Bel ons voor advies en het maken van een afspraak: 070-3689067. Voor spoedreparaties en het met spoed verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken op ons spoednummer: 06-53648297.