Periodiek onderhoud

Periodieke onderhoud en reiniging aan uw rioleringsstelsel voorkomt verstoppingen en alle hinder, onverwachte kosten en ergernis die daarmee gemoeid gaan. ABC Rioolservice Haaglanden controleert uw rioleringsstelsel en voert het nodige onderhoud uit met vakkundig personeel, professionele apparatuur en tegen de scherpste tarieven!

Met een onderhoudsprogramma op maat krijgt u bij ABC Rioolservice Haaglanden altijd de service die u nodig heeft. Of u nu woonachtig bent in vrijstaand huis, een appartementcomplex, hoogbouw of voor uw kantoor / horecabedrijf. Voor elk rioleringsstelsel bieden wij u een oplossing op maat.

Daar waar veelvuldig gebruik gemaakt wordt van het leidingstelsel (bijvoorbeeld hoogbouw, horecabedrijven e.d.) is een periodieke reiniging en preventieve controle van vitaal belang om toekomstige problemen te voorkomen. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt biedt ABC Rioolservice Haagladen een onderhoudsprogramma op maat waarbij er wordt gezorgd dat (regen)water op een juiste manier wordt afgevoerd. Met slibvangputten en vetafscheiders zorgen onze vakkundige medewerkers voor preventieve oplossingen waardoor u niet met vervelende – en altijd onverwachtige – verstoppingen te maken krijgt.
ABC Rioolservice Haaglanden biedt preventieve onderhoud en controles op afspraak en op structurele basis. Met de hoogste kwaliteit, beste oplossingen en scherpste tarieven bieden wij u altijd de voor u meest efficiënte en beste oplossing op maat!

Meer informatie & contact

Wij zijn breed inzetbaar voor particulieren en organisaties als: zorginstellingen, (hoge)scholen / onderwijs, horecabedrijven, kantoorgebouwen, Vereniging van Eigenaars en elke andere organisatie. Ongeacht uw situatie, wij bieden een oplossing op maat!
Bel ons voor vrijblijvend advies en het maken van een afspraak: 070-3689067. Voor spoedreparaties en het met spoed verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken op ons spoednummer: 06-53648297.