Camera inspectie

Als u overlast vanuit uw rioleringsstelsel ervaart kunt u altijd bij ABC Rioolservice Haaglanden terecht voor een passende oplossing. Een van de mogelijkheden die wij bieden is het uitvoeren van een visuele inspectie door middel van camera’s. Of het nu gaat om kleinschalige of verregaande inspecties, ABC Rioolservice Haaglanden zorgt ervoor dat u snel van eventueel overlast af bent en uiteraard bieden wij ook alles wat u nodig heeft ter preventie van overlast.

Niet elke locatie is eenvoudig te bereiken en sloop- en graafwerk kan veel hinder en onnodige kosten als gevolg hebben. Met geavanceerde camera’s en professionele apparatuur kunnen wij middels visuele inspecties ook verregaande onderzoeken uitvoeren zonder dat u hier enige hinder aan ondervindt. Wij voorzien u na afronding van de inspecties van betrouwbaar en deskundig advies met uitgebreide rapportages en kunnen u desgewenst ook van de gemaakte beelden voorzien.

Als een reparatie of vernieuwing noodzakelijk is staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om tegen scherpe tarieven uw problemen te verhelpen. Bel ons voor advies en het maken van een afspraak: 070-3689067.